Шафи-купе, які створюють ідеальний інтер’єр

Для гарної організації вільного простору у квартирі краще за все використовувати шафи-купе. Вони доволі місткі і прекрасно доповнюють обстановку приміщення. Сучасні системи зберігання мають достатню кількість ящиків, поличок та штанг для комфортного розміщення всього необхідного. Шафи-купе на відміну від розпашних варіантів не потребують додаткового місця для відкриття дверей, тому їх можна встановити навіть у невеликій кімнаті. Вони допомагають раціонально використовувати кожен квадратний метр.

В асортименті магазину «Меблі-ПВМ» представлені шафи-купе з:

  1. Дзеркалами. Зручний та практичний варіант, який робить кімнату візуально більшою та світлішою. Дзеркало може бути суцільним або мати вставки із різних матеріалів.
  2. Матовою поверхнею в одному тоні. Підходить для більш суворого та лаконічного дизайну кімнати, наприклад, у стилі мінімалізм. Ці моделі додають елегантності приміщенню.
  3. Фотодруком на фасадах з захисним склом. Обрати можна будь-який орнамент, головне, щоб він органічно виглядав у оформленні кімнати. Це можуть бути яскравий малюнок або незвичайний орнамент.
  4. Текстурами натурального дерева. Такі варіанти завжди виглядають цікаво та додають інтер’єру кімнати трохи самобутності. Особливо гарно виглядають подібні моделі в темних відтінках.
  5. Глянсовим покриттям. Воно гарно виглядає у темних та світлих відтінках. Подібний варіант підходить під будь-який інтер’єр.
Шафа-купе з геометричним орнаментом

Їх можна встановлювати у вітальні, передпокої, спальнях та дитячих кімнатах, у каталозі компанії легко знайти підходящу модель. За шафою-купе не важко доглядати, консультацію з приводу цього можна отримати від спеціалістів магазину «Меблі-ПВМ».

Найкращі шафи-купе у Києві

Магазин «Меблі-ПВМ» регулярно поповнює свій асортимент, проводить розпродажі та акції. В ньому можна купити готові шафи-купе та замовити виготовлення моделі за індивідуальним дизайном.

Готова шафа-купе з текстурами натурального дерева

Переваги придбання шаф-купе саме у «Меблі-ПВМ»:

  • моделі виготовляються із якісних та довговічних матеріалів;
  • використовується найкраща фурнітура від вітчизняних та європейських виробників;
  • продумана комплектація виробів для зручного користування.

Під час вибору шафи слід звертати увагу не тільки на її практичність та функціональність, але й на зовнішній вигляд. Вона повинна виглядати стильно та відповідати оформленню кімнати. Шафа-купе може стати як доповненням до вже існуючої меблі у кімнаті, так і яскравим акцентом у приміщенні. Це дозволить зробити інтер’єр більш цікавим та сучасним.