Чому ти швидше за все не станеш покер PRO

Більшість людей переконані, що в майбутньому вони стануть абсолютно іншими. У довгостроковій перспективі вони бачать себе покер PRO, бізнесменами, гуру в IT і іншими успішними хлопцями. Один хлопець, який грає мікролімітах, сказав, що «хотів би заробляти покером $ 5,000 в місяць», але при цьому він не витратив ні хвилини, щоб зробити свою гру краще, ні вчора, ні минулого тижня. Він не в курсі, як підняти свій рівень і навіть не намагається це дізнатися.

Він просто мріє, що через 1-2 роки він буде сидіти за компом і піднімати хороші дeньгі, особливо не напружуючись. При цьому він зовсім не думає про те, що в якийсь момент за ці 2 роки, він повинен перетворити себе в робота, якою буде витрачати реально багато часу на навчання покеру і ще більше на щоденну катку.

Майже кожен мікролімітчік уявляє, що через кілька років буде плюсова бити nl200, точно також, як повна людина мріє схуднути і бачить себе через Х років струнким хлопцем. Але при цьому жоден з них не уявляє собі план, як з пункту А дістатися до пункту Б. І знаєте що буде при такому підході? Правда в тому, що супер покерист, яким ви збираєтеся стати через кілька років, буде таким же, як ви зараз.

Якщо ти не можеш змусити себе робити щось в найближчі 24 години, то ти не зробиш це, навіть якщо у тебе буде 24 життя.
Закличемо капітана на допомогу. Якщо сьогодні більшу частину часу ти витрачаєш на гру в «Танки Онлайн», то через кілька років ти станеш хлопцем, який гарний у грі «Танки Онлайн». Посил в тому, що якщо в даний час ти розслаблений і не дуже енергійний малий, то в наступному роки ти не станеш бізнесменом з атлетичною зовнішністю, якщо звичайно твій тато не доларовий мільйонер, годує тебе вранці пачкою стероїдів.

Можливо для більшості ці речі здадуться очевидними, але я бачив багато знайомих, які хотіли почати заробляти покером, але при цьому цілодобово залипали в DOTA, приділяючи покеру мізерні годинник і зовсім не думаючи про те, як же їм насправді стати poker PRO.

Мені шкода, але якщо сьогодні у тебе є серйозні проблеми з тільта, то вони будуть тобі і через кілька років. Але якщо ти почнеш вивчати методи боротьби з ним уже сьогодні, що ж, тоді можливо у тебе ще є шанс коли-небудь на успіх.