Чому неправильна постановка цілей в покері не дає тобі заробити

Я вже писав про те, чому ти швидше за все ніколи не станеш покер PRO і однією з причин є неправильна робота з цілями. Ми занадто зациклені на кінцеву мету, замість концентрації на поетапному її втіленні. І це дуже сильно нам заважає. Щоб краще це зрозуміти, я хочу привести відмінний приклад від Девіда Вонга.

Уяви, що ти йдеш до лікаря і він каже тобі, що в тебе бактеріальна інфекція, яка ніколи не пройде. Ця недуга буде буквально роз’їдати частина твоєї травної системи. Щоб цього уникнути ти повинен кожен день, двічі проводити хімічну обробку цієї зони, а ще кілька разів на рік приходити до лікаря для не найприємніших процедур. І все це потрібно робити все життя. Представив весь цей щоденний жах? Як тобі такий тягар?

Однак, мова йшла про звичайний процесі чистки зубів 🙂

Погодьтеся, це не таке важкий тягар і ми з вами не плачемо вранці у ванній, представляючи кілометри зубної пасти, яку нам доведеться використовувати за все життя, щоб зберегти наші зуби. Ми без проблем управляємо довгостроковою метою по збереженню зубів, на автоматі виконуючи повсякденну мета по їх очищенню.

Використовуючи цю схему в покері, можна піднятися хоч до рівня самого Філа Айві. Будь-який з нас може виконати на вигляд неможливу довгострокову мету (чемпіонський титул в турнірі з покеру, будівництво будинку, гра на хайстейкс, чорний пояс по карате), якщо ми не будемо надто сильно концентруватися на кінцеву мету. Просто роби тільки те, що намітив за планом на сьогодні. І твоє майбутнє буде не нездійсненним мрією, а цілком реальним завершенням довгого ланцюжка з безлічі «сьогодні».

Візьми на озброєння цей підхід і у тебе цілком можливо будуть всі шанси заробляти покером більше. Принаймні довгострокова мета не будуть тебе сильно лякати, якщо ти розіб’єш її на безліч невеликий частин і будеш виконувати їх щодня. Сьогодні одну частину, завтра іншу і так через Х днів — ти покер PRO. Хочеш навчитися добре грати в SitnGo, тоді додай в список справ на сьогодні «практика гри в СНД» і Відкатавши сесію в одному з покер-румів, а потім ще одну, і ще одну. Просто йди до своєї мети кожен день.