Підвісна стеля

Підвісна стеля Грильято вперше з’явилася на нашому будівельному ринку оздоблювальних матеріалів понад двадцять років тому. З кожним роком популярність даного матеріалу зростає серед громадян нашої країни. Демократичні ціни на підвісну стелю Грильято зробили його доступним для різних верств населення. Сьогодні немає більш оригінальних та сучасних систем підвісних стель.

Грильято є підвісною стелею, що має вигляд решітки. Ця стеля є яскравим прикладом сучасного дизайнерського рішення в інтер’єрі. Підвісні стелі Грильято допомагають зрозуміти нову перспективу в архітектурі сучасних підвісних стель. Змінюючи геометричну структуру підвісної стелі або застосовуючи різні колірні рішення, ґратчаста підвісна стеля Грильято допомагає нам створити велику кількість варіантів дизайну приміщення.

За допомогою підвісних стель Грильято ви можете реалізувати свої найсміливіші рішення, найінноваційніші технології, найяскравіші проекти, тобто все те, що ще вчора здавалося неможливим. Основною особливістю цих стель є те, що решітчасті стелі Грильято можна комбінувати практично з будь-яким видом підвісних стель: рейкові стелі, стеля Армстронг, касетні стелі.

Що є підвісною стелею «Армстронг»?

Для багатьох росіян підвісна стеля стала досить звичайним явищем, який часто використовують для прикраси інтер’єру будь-якого приміщення. Найбільш поширеною та відомою підвісною стельовою системою є стелі «Армстронг», що володіють наступними перевагами:

1) Легкістю та універсальністю конструкцій.

2) Гарним (що став майже класичним) дизайном, завдяки якому вони чудово вписуються в інтер’єри сучасних будівель.

3) Невисокою ціною порівняно з іншими стельовими системами.

4) Великим вибором унікальних аксесуарів.

Зовні стельові системи «Армстронг» є сукупністю невеликих касетних осередків малої маси, які закриваються панелями, зробленими з мінеральних волокон. Ці касети закріплюють на спеціальних напрямних із металу. Вони, у свою чергу, утримуються на базовій стелі за допомогою спеціального підвісного механізму. Armstrong зазвичай відносять до конструкцій з відкритим профілем, тому що їхня підвісна система – це частина дизайну стелі.

Стелі цього виду мають настільки вдалу конструкцію, що можуть бути вмонтовані в кімнатах будь-якої форми та розмірів. До того ж, системи «Армстронг» чудово приховують будь-які комунікаційні системи (кабелі, вентиляційні канали і так далі) і залишають до них швидкий доступ.