DEFRO Home: опалення європейської якості

Польський бренд DEFRO Home займає провідні позиції на ринку опалювального обладнання у категорії камінні топки та печі. Купуючи продукцію цього виробника, можна бути впевненим у її надійності та безпечності.

DEFRO Home: каміни нового покоління

Торгова марка DEFRO Home відома з 2000 року, хоча виробництво було засноване набагато раніше. Багаторічний досвід дозволив поєднати власні напрацювання з новітніми технологіями. Це дає можливість створювати вироби за найвищими стандартами якості та безпеки. 

Компанія DEFRO здійснює повний цикл виробництва опалювального обладнання. Вона використовує роботизовану техніку, щоб досягти досконалого рівня збірки виробів. Наявність власного конструкторського бюро та дизайн-офісу дозволяє постійно розробляти нові удосконалені проєкти: від ескізу до серійного виробництва. 

Асортимент продукції серії DEFRO Home включає в себе:

  • камінні топки;
  • печі-каміни;
  • пелетні печі.

Інноваційні технології, що активно впроваджуються у практику, дали можливість створювати камінні топки нового покоління. Бренд Дефро легко впізнати за фірмовими особливостями, які відрізняють їх продукцію. Наприклад, більшість моделей стандартного ряду обладнані поворотним чавунним коліном. Це дає змогу легко підключитися до димоходу будь-якої конфігурації, адже трисекційне коліно може обертатися на 360°. Ще однією особливістю є наявність широкої монтажної рамки, що дозволяє облицювати камін по лінію дверцят. Також ви можете обрати колір футерування: білий або чорний. Оглядове скло у камінній топці може мати тонування Black Line. В чорній рамці полум’я виглядає особливо ефектно.

Особливі характеристики стосуються не лише зовнішнього вигляду опалювального обладнання, а й функціональних можливостей. Зокрема це:

  • подвійний допал, що майже повністю позбавляє чадного газу;
  • активна система «чисте скло»;
  • регулювання подачі повітря за допомогою спеціального повзунка;
  • наявність повітроводів для ефективнішої тепловіддачі;
  • оснащення пристрою сталевими радіаторами, що утримують більше тепла. 

Всі ці особливості камінних топок DEFRO Home підвищують результативність їх роботи, дозволяють економити паливо та зменшують шкідливі викиди в атмосферу. 

В асортименті продукції Дефро є також інноваційні сталеві печі-каміни. Вони відрізняються високою функціональністю та практичним лаконічним дизайном. Головна зовнішня особливість модельного ряду — це форма скла на дверцятах. Воно може бути округле, кутове чи панорамне. Також виробники передбачили опцію регуляції висоти ніжок. 

Користуються попитом серед споживачів пелетні печі цього виробника. Устаткування обладнане панеллю сенсорного управління, що дає можливість вибрати оптимальний режим роботи. 

Основні переваги співпраці з DEFRO Home

Пріоритетом компанії DEFRO Home є не лише високі стандарти виготовлення та реалізації продукції, а й турбота про екологічну безпеку. Тому її вироби мають високі показники енергоефективності, адже це дозволяє економити природні ресурси. Продумана система роботи опалювального обладнання дозволяє зменшити викиди в атмосферу вуглекислого газу та інших шкідливих відходів. 

Всі вироби бренду відрізняються високим рівнем безпеки під час експлуатації. Використання спеціальних термостійких матеріалів гарантує тривалий період роботи при умові дотримання рекомендацій виробника. Завдяки стильному мінімалістичному дизайну каміни та печі Дефро чудово вписуються в сучасний інтер’єр.

Інтернет-магазин «Дім тепла» реалізує різноманітне опалюване обладнання від польського виробника DEFRO Home за доступною ціною. Все воно є оригінальним і має гарантії якості.